ادامه سناریوی آلودگی آب تهران؛ این بار «سنور» تهدیدی برای سلامت شهروندان

۱۳۹۹/۷/۱۶
ادامه سناریوی آلودگی آب تهران؛ این بار «سنور» تهدیدی برای سلامت شهروندان

 خبرگزاری آریا - پس از ماجرای آلودگی آب تهران و بحث آلودگی سفره های زیرزمینی حالا وجود ماده‌ای به نام «سنور» در آب مطرح شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی آریا، ماجرای آلودگی آب شهر تهران هر از گاهی اوج می گیرد و باز فرو می نشیند و این بار رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران از ایجاد شبهه‌ای جدید در سلامت آب تهران به دنبال ارائه گزارش‌هایی مبنی بر وجود ماده‌ای به نام «سنور» در آب تهران خبر داده است.
شبهه‌ وجود "سنور" در آب شرب تهرانی‌ها
محمد حقانی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در جریان نشست خبری اعضای کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اصحاب رسانه که به مناسبت سالروز شوراها برگزار شد، درباره اینکه آیا اطلاعات جدیدی از درباره آلودگی آب شهر تهران گزارش شده است یا خیر گفته است که گزارش‌هایی از سازمان حفاظت محیط زیست به دست بنده رسیده که براساس آن شبهه‌ای در سلامت آب تهران مطرح شده است.
وی افزود: علاوه بر موضوع وجود نیترات در آب تهران خبرها حاکی از این است که ماده‌ای به نام «سنور» که معمولاً همراه آب شوینده‌ها استفاده می‌شود و با کلری که برای گندزدایی آب به کار می‌برند پایدارتر می‌شود در آب تهران وجود دارد.
رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: وجود سنور در آب اثراتی منفی و اختلالاتی در سلامت انسان به همراه دارد که البته هنوز نمی توانم به طور قطع اعلام کنم چنین ماده‌ای در آب تهران وجود دارد یا خیر اما در این زمینه شبهه‌ای به وجود آمده است.
ماجراهای آلودگی آب شرب در تهران
به گزارش آریا، چندی قبل پس از ماجرای آلودگی آب تهران و اظهارات حافظی رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر ، احمد دنیامالی رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران هم  در خصوص آلودگی سفره های زیر زمینی پایتخت هشدار می دهد و در این باره می گوید:هر چه روند اتصال خانه ها به شبکه فاضلاب بیشتر طول بکشد، آلودگی سفره های آب زیرزمینی جدی تر می شود.
احمد دنیامالی در جریان بررسی طرح پیشنهاد به دولت و مجلس برای تامین بودجه مورد نیاز شرکت آب و فاضلاب تهران برای سال آینده با بیان اینکه شرایط ما به رغم تلاش های دوستان آب و فاضلاب خوب نیست، اظهار داشت:کمتر از 25 درصد مردم تهران به شبکه فاضلاب دسترسی پیدا کرده اند و لازم است ما هم به این کار کمک کنیم.از 9000 کیلومتر طول شبکه فاضلاب که در برنامه است، 5200 کیلومتر اجرا شده است. از این میزان بسیاری از انشعابات به درب منازل رسیده،‌ اما خانه ها به شبکه وصل نشده اند و تنها 40 درصد از این 5200 کیلومتر متصل شده اند.
دنیامالی تصریح کرد: هر چه روند اتصال مشترکین به شبکه فاضلاب طولانی تر شود، مشکلات آلودگی آب سفره های زیرزمینی جدی تر می شود.قرار بود که 800 کیلومتر عملیات سالانه اجرا شود، در حالی که اکنون 527 کیلومتر پیش بینی شده که با این روند، در یک برنامه 10 ساله هم شبکه فاضلاب تکمیل نمی شود.

 

منبع: خبرگزاری آریا

امتیاز دهید :
ثبت نظر
کد امنیتی