کمپانی Purolite در سال 1980 توسط دو برادر به نام‌های استیو و دان برودی تاسیس شد. امروزه این کمپانی، رهبر و پیشرو در زمینه جداسازی و خالص سازی بر اساس رزین است. کمپانی پرولایت تنها کمپانی در جهان است که 100 درصد منابع خود را به فناوری‌های رزین اختصاص داده است. این کمپانی با در اختیار داشتن 5 مرکز تحقیق و توسعه (R&D)، 9 آزمایشگاه کاربردی و 4 خط تولید، حل چالش‌ها و بهینه سازی سیستم‌ها را تضمین می‌کند. خطوط تولید کمپانی پرولایت در کشورهای آمریکا، انگلستان، چین و رومانی واقع شده است و تمامی محصولات تولید شده در این کشورها دارای گواهینامه ISO 9001 می‌باشند.

از اصول مهم کمپانی Purolite می‌توان به سه مورد زیر اشاره داشت:
محصولات باکیفیت: کیفیت و ثبات محصولات از اصول اساسی و بنیادین این کمپانی است، به طوری که در تمامی کارخانه‌های این کمپانی، تولید محصولات به دقت کنترل می‌شود تا اطمینان حاصل شود که محصولات صرف نظر از محل تولیدشان، مطابق با دقیق‌ترین معیارها باشند. 
خدمات قابل اعتماد: کمپانی پرولایت دارای کارشناسان فنی قابل اعتمادی است که به خوبی آموزش دیده اند تا مشکلات صنایع مختلف را حل کنند و عملکردی یکنواخت را برای آن‌ها فراهم نمایند. همچنین این کمپانی دارای بزرگترین تیم فنی فروش در صنعت است. 
راه حل‌های نوآورانه: این کمپانی با سرمایه گذاری مستمر در بخش تحقیق و توسعه، همواره در تلاش است که نوآوری‌های جدیدی را برای رزین‌های تبادل یونی و جاذب‌ها تولید و غیر ممکن‌ها را ممکن کند.

 

کمپانی بزرگ پرولایت برای پاسخگویی به نیازهای صنایع مختلف رزین‌هایی را تولید می‌کند که برای جداسازی، حذف و بازیابی عناصر یا ترکیب‌های خاص مناسب هستند. تنوع محصولات این کمپانی بالا است به طوری که بیش از 1000 محصول تجاری فعال توسط پرولایت تولید می‌شود. کاتالوگ تمامی محصولات این کمپانی نیز در لینک زیرقرار داده شده است. 

دریافت کاتالوگ محصولات کمپانی پرولایت

در ادامه برخی از مهم‌ترین محصولات کمپانی پرولایت که در صنعت آب و فاضلاب به طور گسترده به کار برده می‌شوند، به صورت مختصر توضیح داده شده است. آبکالا با سابقه طولانی و درخشان در زمینه فروش محصولات تصفیه آب و فاضلاب، انواع رزین پرولایت را با مناسب‌ترین قیمت برای مشتریان محترم خود فراهم کرده است. 

رزین‌‌های تبادل یونی کاتیونی قوی (SAC)

رزین‌های تبادل یونی کاتیونی قوی برای سختی گیری (در فرم +Na) و معدنی زدایی (در فرم +H) در مقیاس خانگی و صنعتی به کار برده می‌شوند. تمامی این رزین‌ها بر پایه یک ماتریس پلی‌استایرنی هستند و دارای گروه عاملی سولفوینک می‌باشند. این رزین‌ها دارای ساختاری همگن، از نوع ژلی و با منافذ ریز در داخل دانه‌ها هستند. رزین‌‌های SAC پرولایت با ظرفیت عملیاتی بالا، برای بسیاری از کاربردهای معمولی و حتی چالش برانگیز مناسب می‌باشند. این رزین‌ها دارای تاییدیه‌های NSF ،Kosher و Halal هستند و در چندین شکل یونی و در اندازه های مختلف تولید می‌شوند.

رزین‌های تبادل یونی اسیدی کاتیونی ضعیف (WAC)

رزین‌های تبادل یونی اسیدی کاتیونی ضعیف عمدتا برای قلیایی زدایی و سختی گیری از آب استفاده می‌شوند. این رزین‌ها در حذف فلزات سنگین از آب‌های آشامیدنی، فرایند و فاضلاب نیز کاربرد دارند. همچنین از این رزین‌ها در کارتریج‌های آب‌های آشامیدنی، کاربردهای دارویی و بیوتکنولوژی نیز استفاده می‌شود. تمامی رزین‌های کاتیونی اسیدی ضعیف دارای پایه پلی اکریلیک و گروه‌های عملکردی کربوکسیلیک هستند، از این رو راندمان شیمیایی بالا همراه با نیاز بسیار کم به احیا کننده دارند. این رزین‌ها عمدتا در فرم +H هستند، اما با تغییر جزیی می‌توانند به فرم‌های +Na+/Mg2+/Ca2 نیز تبدیل شوند.

رزین‌های تبادل یونی آنیونی بازی قوی (SBA)

رزین‌های تبادل یونی آنیونی بازی قوی بر پایه ماتریس‌های پلی استایرن یا پلی اکرلیک با ساختارهای ژلی و یا متخلخل (در سطح ماکرو) تولید می‌شوند. این محصولات در دو نوع Ⅰ و Ⅱ و در طیف گسترده‌ای از گریدها و فرم‌های یونی موجود می‌باشند تا عملکرد بهینه‌ای را ارائه دهند. رزین‌های نوع Ⅰ راندمان حذف سیلیس بالاتری دارند و از نظر حرارتی پایدارتر هستند، درحالی که رزین‌های نوع Ⅱ ظرفیت عملیاتی بالاتری دارند. رزین‌های پلی استایرنی نیز در مقایسه با رزین‌های پلی‌اکرلیک سخت‌تر و آبگریزتر هستند و استقامت حرارتی بالاتری نیز دارند. همچنین رزین‌های ژلی دارای وزن شکست و ظرفیت عملیاتی بالاتر هستند. درحالی که رزین‌های متخلخل به دلیل داشتن منافذ ماکرو مقاومت بهتری در برابر ساییدگی شوک اسمزی دارند؛ همچنین به دلیل مساحت سطحی بزرگتر، دسترسی بهتر به محل‌های فعال و مقاومت بیشتری در برابر رسوب دارند. برای انتخاب رزین مناسب باید به نکات ذکر شده توجه نمود زیرا این عوامل بر راندمان اثرگذار هستند.

رزین‌های تبادل یونی آنیونی بازی ضعیف (WBA)

رزین‌های تبادل یونی آنیونی بازی ضعیف پرولایت در ساختارهای ژلی و متخلخل (ماکرو تخلخل) تولید می‌شوند. مدل‌های ژلی دارای پایه اکریلیک و مدل‌های متخلخل دارای بیس اکریلیک و یا استایرن هستند. رزین‌های آنیونی ضعیف در مقایسه با رزین‌های آنیونی قوی، پایداری شیمیایی بیشتری دارند و برای حذف اسیدهای معدنی، اسیدهای آلی و دیگر مواد آلی به کار برده می‌شوند. این رزین‌ها در برابر رسوبات آلی بسیار مقاوم هستند و کاربردهای گسترده‌ای دارند، به طوری که کاربرد این رزین‌ها فراتر از تصفیه آب صنعتی مرسوم است.

رزین‌های میکس بد

رزین‌های بستر مخلوط یا میکس بد پرولایت با کیفیت بالا و جهت تصفیه و خالص سازی مستقیم آب تولید می‌شوند. نسبت اجزای رزین به گونه‌ای طراحی و مهندسی شده است تا نیازهای خاص هر کاربرد را برآورده کند و بیشترین ظرفیت را در هر شرایطی ارائه دهد. تعدادی از رزین‌های میکس بد پرولایت با نشانگرهایی همراه هستند که منجر به سهولت عملیات می‌شوند.

رزین‌های UltraClean

رزین‎‌های تبادل یونی UltraClean پرولایت برای تولید آب فوق خالص جهت تامین نیازهای دقیق صنایع الکترونیک مانند تولید ریزتراشه طراحی و تولید می‌شوند. این صنعت نیاز به آب با بالاترین کیفیت ممکن شامل TOC کمتر از 1 ppb و مقاومت بیش از 18.2 MΩ.cm با حداقل زمان شستشو نیاز دارد. تمامی رزین‌های UltraClean تحت تصفیه قرار می‌گیرند تا تمامی بقایای آلی که در هنگام تولید بر روی رزین قرار می‌گیرند را حذف کنند. این رزین‌ها در فرم‌های +H و -OH بازسازی می‌شوند.

رزین‌های حذف مواد آلی

مواد آلی می‌توانند باعث ایجاد رنگ، طعم و بوی نامطلوب در منابع آب آشامیدنی شوند. مواد آلی همچنین تهدیدی برای رزین‌های آنیونی واحدهای معدنی زدایی و ممبران‌های اسمزمعکوس هستند. برای حذف مواد آلی که مجموعا با TOC (کل کربن آلی)، COD (اکسیژن خواهی شیمیایی) و یا BOD (اکسیژن خواهی بیولوژیکی) اندازه گیری می‌شوند، کمپانی پرولایت انواع رزین‌های آنیونی بازی قوی قابل احیا با ساختارهای ژل پلی استایرن، ماکرو تخلخل پلی استایرن و ماکرو تخلخل پلی اکریلیک را تولید کرده است. درجه کاهش به ماهیت خاص TOC و ویژگی‌های خاص رزین مانند تخلخل، زمان تماس و مقاومت در برابر رسوب غیرقابل بازگشت بستگی دارد.

رزین‌های مخصوص آب آشامیدنی

کمپانی پرولایت در تلاش است تا تمامی چالش‌های تصفیه آب آشامیدنی را از میان بردارد؛ از این رو رزین‌های تبادل یونی تخصصی و جاذب‌هایی را طراحی کرده است که تمرکزشان بر کاهش ضایعات و هزینه‌های عملیاتی هستند. با توجه به طیف گسترده‌ای از آلاینده‌هایی که نیاز به حذف دارند، محصولات این لاین نیز از تنوع بالایی برخوردارند. برخی از آلاینده‌ها (مانند نیترات، کروم شش ظرفیتی و اورانیوم) با تکیه بر ویژگی‌های رزین‌های تبادل یونی حذف می‌شوند و برخی دیگر (مانند پرکلرات و PFAS) به ترکیب‌ ویژگی‌های منحصر به فرد یونی، جذب و هیدروفوبیک رزین‌های تخصصی پرولایت برای حذف متکی هستند. رزین‌های خاص تبادل یونی، رزین‌های کیلیت، محیط‌های ترکیبی و محصولات گرانولی نیز برای هدف قرار دادن تمامی آلاینده‌هایی که به طور بالقوه بر کیفیت آب آشامیدنی اثر ‌گذارند، موجود می‌باشند.